TAPP in openbare gebouwen en scholen

Handen wassen en desinfecteren zonder handcontact met objecten? Geen probleem met de TAPP Untouchable touch free kraan en TAPP totaaloplossingen. Kies voor slimme hygiëneconcepten en u zorgt voor 100% handhygiëne in scholen en openbare gebouwen.

Hand- en sanitaire hygiëne

Geschikt voor intensief gebruik

Niet alleen vaker, maar vooral op de juiste manier handen wassen, voorkomt onnodige verspreiding van infectieziekten in openbare gebouwen en scholen.

De TAPP Untouchable is een robuuste designkraan die water, zeep én desinfectiemiddelen doseert, zonder aanraking. Ontworpen en ontwikkelt voor intensief dagelijks gebruik door grote groepen leerlingen, studenten, bezoekers en medewerkers.

Wilt u nog een stap verder gaan in zorgeloos en gegarandeerd 100% handhygiëne voor uw medewerkers, bezoekers en leerlingen? Bekijk dan de TAPP Totaaloplossingen, Bruikleenconcepten en Hygiënetrainingen

Meer weten? Neem contact op

Handsfree handen wassen

Handhygiëne is een cruciaal onderdeel van hygiënisch werken. Met de Untouchable TAPP voorkomt u verspreiding van bacteriën en infectieziekten. U biedt eenvoudig en gegarandeerd optimale handhygiëne aan medewerkers, klanten en bezoekers van uw praktijk of gebouw.

Advies nodig?

Neem contact op