Over ons

Tapp Company levert in samenwerking met OPHARDT specialistische totaaloplossingen op het gebied TAPP Company ontwikkelt, produceert en levert touch free kranen en specialistische totaaloplossingen op het gebied van handhygiëne en sanitair. Ze is importeur en leverancier van de exclusieve Untouchable TAPP voor de Benelux.

Neem contact op
Corné Tapp Company

Tapp Company

Specialist en partner in handhygiëne oplossingen

TAPP Company, onderdeel van de Hygiëne Concepts Group, heeft de afgelopen jaren nauw samengewerkt met OPHARDT Hygiëne. Door onze kennis te bundelen, zijn we erin geslaagd vernieuwde hygiëneoplossingen voor uiteenlopende branches te ontwikkelen.

Bespreek de mogelijkheden

Persoonlijk contact

Handhygiëne was nog nooit zo belangrijk. Wilt u de handhygiëne in uw praktijk, bedrijf of openbaar gebouw naar een hoger level brengen?

Ons team denkt met u mee. Vanuit Veenendaal werken onze mensen in het hele land. We komen graag naar u toe. Zo leren we onze klanten kennen. Het beste uitgangspunt voor een passende oplossing.

Neem contact op

Corné Hoogendoorn

corne@tappcompany.nl

06 39004931

Waarom Tapp?

  • + Betaalbaar
  • + Robuuste kwaliteit
  • + Maatwerk oplossingen
  • + Altijd een goed advies
  • + Eén aanspreekpunt op gebied van hygiëne
  • + Uitstekende service

Onze werkgebieden

TAPP Company is producent, importeur én rechtstreeks leverancier van touch free kranen en handhygiënesystemen met geïntegreerde zeep- en desinfectiedispensers. De schoonste manier van handen wassen en desinfecteren in openbare gebouwen, medische -, dental -, en veterinaire praktijken.

Advies nodig?

Een goed advies is het halve werk. Wilt u niet alleen 100% handhygiëne, maar zoekt u ook een betaalbare en duurzame hygiëneoplossing. Zodat u daar voorlopig geen omkijken meer naar heeft. TAPP Company adviseert en denkt met u mee!

Neem contact op