Dierenkliniek

Handen wassen en desinfecteren zonder handcontact met objecten? Dat kan! TAPP Company levert slimme totaalconcepten en zorgt voor 100% handhygiëne in uw veterinaire praktijk.

Meer handhygiëne, minder risico op dierinfecties

De beste oplossing binnen handbereik

Het aantal gezelschapsdieren in Nederland groeit. Met de toenemende zorgvraag, neemt ook het risico op verspreiding van infecties binnen uw dierenkliniek toe.

Van touch free kranen tot dispensers en navullingen

TAPP levert touch free kranen en handhygiënesystemen met geïntegreerde zeep- en desinfectiedispensers. Zonder handcontact met kranen of andere objecten, gegarandeerd schone handen. De meest effectieve manier om infecties in uw veterinaire praktijk te voorkomen.

Neem contact op

Handsfree handen wassen

Handhygiëne is een cruciaal onderdeel van hygiënisch werken. Met de Untouchable TAPP voorkomt u verspreiding van bacteriën en infectieziekten. U biedt eenvoudig en gegarandeerd optimale handhygiëne aan medewerkers, klanten en bezoekers van uw praktijk of gebouw.

Advies nodig?

Hoe realiseert u 100% handhygiëne op een eenvoudige en vooral betaalbare en duurzame manier voor uw dierenkliniek? TAPP Company denkt graag met u mee.

Neem contact op