TAPP kraan

TAPP Company levert touch free kranen met geïntegreerde zeep- en desinfectiedispensers. Water, zeep en desinfectiemiddel, allemaal vanuit één kraan. Verrassend eenvoudig, snel en simpel in gebruik.

De TAPP kraan zorgt eenvoudig voor 100% handhygiëne. Onmisbaar in medische praktijken, onderwijsinstellingen, openbare gebouwen en bedrijven.  

Bespreek de mogelijkheden

Eén kraan, eindeloze mogelijkheden

Water, zeep, desinfectie

De Untouchable TAPP is er in twee modellen. Het sensor wandmodel (in de muur) en het sensor bladmodel (op de wasbak). Beide verkrijgbaar in drie uitvoeringen: met water, water en zeep en water, zeep en desinfectie.

Hoe werkt de Untouchable TAPP?
Met de elegante infraroodinterface selecteert u eenvoudig bovenop de kraan of u water, zeep of desinfectie wilt gebruiken. Plaats uw handen onder de kraan en de vloeistof wordt afgegeven.

Download de uitgebreide brochure

Robuust design

In RAL-kleur op maat

The Untouchable TAPP heeft een compact en robuust design. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in maar liefst 213 RAL-kleuren. Kies de RAL-kleur die past bij uw huisstijl of interieur.

Om het sanitair volledig in stijl af te stemmen op uw bedrijfsuitstraling, kunt u de RAL-kleur ook aanbrengen op alle OPHARDT zeep- en hygiënedispensers, afvalbakken en metalen accessoires.

Informeer naar de mogelijkheden
Tapp kraan blauw
Tapp kraan grijs
Tapp kraan wit
Tapp kraan zwart

Voorbeelden Untouchable tapp

Handhygiëne Tapp Company
Tapp Company Amsterdam
Handendrogen
Corné Tapp Company

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Untouchable TAPP voor uw medische praktijk of openbaar gebouw? Plan een afspraak met een van onze sanitair specialisten.

We bekijken uw situatie en bespreken de verschillende opties. U ontvangt altijd advies op maat voor gegarandeerd betaalbaar en 100% handhygiëne.

Plan een afspraak