Untouchable Hygiene Concepts

TAPP Company levert slimme totaalconcepten en zorgt voor 100% handhygiëne. Welk concept past bij uw praktijk en gebruikers?

TAPP Totaaloplossingen

Complete inrichting van sanitair en handhygiëne in medische praktijken

Van touch free kranen en handhygiënesystemen met geïntegreerde zeep- en desinfectiedispensers tot desinfectiezuilen, dispensers, handdoekjes en uw favoriete navullingen. TAPP Company levert totaaloplossingen voor de inrichting van sanitair en handhygiëne.

Til de kwaliteit van handhygiëne in uw praktijk eenvoudig naar een hoger level.

Bekijk de totaaloplossingen

Bruikleenconcepten

De beste sanitaire oplossingen binnen uw budget

Met de bruikleenconcepten van TAPP Company beschikt u altijd over optimale handhygiëne en de beste sanitaire oplossingen binnen uw budget.

Bekijk de bruikleenconcepten

Dispenserline geoptimaliseerd in ons gebouw met robuuste passende dispenserline

Mark van Loon - IKC Lodijke

Handhygiëne trainingen

100% hygiëne en desinfectie in 6 stappen

Goede handhygiëne kan van levensbelang zijn. In de training besteden we aandacht aan bewust en effectief handen wassen en desinfecteren. Zo wordt 100% handhygiëne de gewoonste zaak van de wereld!

Bespreek de mogelijkheden

Handsfree handen wassen

Handhygiëne is een cruciaal onderdeel van hygiënisch werken. Met de Untouchable TAPP voorkomt u verspreiding van bacteriën en infectieziekten. U biedt eenvoudig en gegarandeerd optimale handhygiëne aan medewerkers, klanten en bezoekers van uw praktijk of gebouw.

Over TAPP

TAPP Company is een samenwerking tussen Hygiene Concepts Group en OPHARDT. Door onze kennis te bundelen, ontwikkelen we voortdurend nieuwe totaaloplossingen en maken we handhygiëne eenvoudig en vanzelfsprekend voor al onze klanten.

Maak kennis met TAPP