Groningen – Forum

  • Gebruiksgemak en strikte eisen architect
  • Dispensers Santral in RAL kleur naar wens geleverd
  • Leveringen facilitaire materialen en jaarlijkse controle dispensers conform high level hygiene concept

De vraag van de klant

Passende dispensers na selectie vakjury

De stichting Forum Groningen is verantwoordelijk voor alle programmering, diensten en activiteiten in het spectaculaire gelijknamige gebouw dat eind 2019 is geopend: het filmtheater aan het Hereplein en de bibliotheken in de gemeente Groningen.

Het Amsterdamse NL Architects tekende het Forumgebouw. Hun ontwerp werd in 2007 door zowel Groningers als de vakjury gekozen uit zeven ontwerpen van internationale architectenbureaus.

Neem contact op

Wij als The Tapp Company mochten dit fantastische gebouw aankleden met de dispensers van Ophardt hygiëne, volgens de strikte eisen van de architect.

Het opvallende gebouw, dat met zijn scherpe lijnen als een moderne monolith afsteekt tegen de historische binnenstad, is 45 meter hoog, telt tien verdiepingen én een dakterras. Het gebouw bestaat uit twee ’torens’, een west- en een oosttoren, die kriskras verbonden worden door roltrappen.

Inrichting Forum Groningen

Forum Groningen

Wij als The Tapp Company mochten dit fantastische gebouw aankleden met de dispensers van Ophardt hygiëne, volgens de strikte eisen van de architect.  Deze zijn in een specifieke RAL kleur geleverd op verzoek van de architect.

Advies nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Untouchable TAPP voor uw medische praktijk of openbaar gebouw? Plan een afspraak met een van onze sanitair specialisten.

We bekijken uw situatie en bespreken de verschillende opties. U ontvangt altijd advies op maat voor gegarandeerd betaalbaar en 100% handhygiëne.

Neem contact op