Tandkliniek Goes

  • Voldoen aan de richtlijnen
  • Gebruiksgemak en strikte
  • Interieur & hygiëne
Tandkliniek Goes project

De vraag van de klant

Tandkliniek Goes zocht naar een hygiënische oplossing om hun infectiepreventie te verbeteren, specifiek in een tijd waar handhygiëne van cruciaal belang is. Zij vereisten een systeem dat efficiëntie en effectiviteit in hygiënebeheer zou verhogen, met minimale fysieke interactie.

Neem contact op

Tappcompany bij Tandkliniek Goes

Tandkliniek Goes

Locatiespecifieke toepassingen: De dispensers zijn geïnstalleerd in de behandelkamer, de sterilisatie-/poetshoek, en de pentri behandelkamer.

Verbeterde hygiëne: De dispensers zorgen voor een optimale handhygiëne door contactpunten te elimineren, wat van essentieel belang is in medische omgevingen.

Integratie en design: In samenwerking met Lemmens Interieurs zijn de dispensers naadloos geïntegreerd in de bestaande inrichting van de kliniek, met een focus op functionaliteit en esthetiek.

Advies nodig?

Ontdek de mogelijkheden van de Tappcompany voor uw medische praktijk of openbare instelling. Neem contact op met TAPPcompany om een consult te plannen met een van onze specialisten.

Wij bieden advies op maat voor efficiënte en betaalbare oplossingen die uw hygiënische standaarden naar een hoger niveau tillen.

Neem contact op