Arnhem – radiotherapiegroep

  • Meedenken in oplossingen om handhygiëne steeds weer onder de aandacht te brengen.
  • De handhygiëne trainingen zijn motiverend.
  • Regelmatige audits

De vraag van de klant

Hoge kwaliteit lange termijn oplossing goede naleving handhygiëne

Klant vertelt: Radiotherapiegroep werkt samen met TAPP Company omdat zij meedenken in oplossingen om handhygiëne steeds weer onder de aandacht te brengen. De handhygiëne trainingen zijn motiverend. Daarnaast blijft handhygiëne een speerpunt door regelmatig audits te doen om het bewustzijn van goede handenhygiëne te borgen. De leden van de werkgroep infectiepreventie geven laagdrempelig tips en signaleren situaties waarin het nog beter kan.

Neem contact op

Impressie High level hygiene concept

Medische Praktijk

Communicatie Radiotherapiegroep:

Radiotherapiegroep werkt samen met TAPP Company omdat zij meedenken in oplossingen om handhygiëne steeds weer onder de aandacht te brengen. De handhygiëne trainingen zijn motiverend. Daarnaast blijft handhygiëne een speerpunt door regelmatig audits te doen om het bewustzijn van goede handenhygiëne te borgen. De leden van de werkgroep infectiepreventie geven laagdrempelig tips en signaleren situaties waarin het nog beter kan.

Advies nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Untouchable TAPP voor uw medische praktijk of openbaar gebouw? Plan een afspraak met een van onze sanitair specialisten.

We bekijken uw situatie en bespreken de verschillende opties. U ontvangt altijd advies op maat voor gegarandeerd betaalbaar en 100% handhygiëne.

Neem contact op